Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tizul viitoarei măicuţe Gargara, Prea Fericitul Daniel, a declarat că este încântat de decizia luată de vedeta TV

De frica COVIDului, Daniela Crudu ia calea Bisericii și devine Maica Gargara!

Debusolată și înspăimântată la maxim de epidemia de coronavirus, Daniela Crudu a declarat că-i sătulă până peste pieptu-I generos siliconat de pericolele care o pândesc la tot pasul.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2020 - 16:46

Ea a decis să se autoizoleze preventiv într-o mânăstire, și să urmeze o altfel de viaţă, una a cunoaşterii, a integrării în spiritual şi a reîmprospătării. Sufleteşti, nu trupeşti, din considerente legate de epuizarea bugetului.

Daniela Crudu a decis, astfel, să se călugărească şi să-şi aloce numele de Maica Gargara, după Sfânta Varvara, protectoarea celor ce nu cuvântă prea inteligent, a obiectelor de uz casnic şi nu numai. ”Sunt foarte hotărâtă asuprea deciziei mele. Nu cred că-i bărbat pe lumea asta care să mă facă fericită. Vreau să încerc şi latura spirituală a vieţii. Poate-mi las şi barbă, ori, dacă-mi creşte greu, cu banii din vânzarea de mătănii şi cruciuliţe, mă duc să-mi pun una de plastic. Şi vreau să am şi chilia mea, cu plasmă, jacuzzi şi un pat mare şi pufos în fiecare cameră. Poate o fac şi pensiune. Doar Dumnezeu ştie. Oricum, nu-i înţeleg pe cei care se miră. Eu sunt de mult o fată credincioasă şi mă rog periodic. M-am rugat de Dani să mă facă vedetă, de Capatos să nu-mi mai amestece cuvintele la prompter, de nea Gigi, pe vremuri, să-i mai dea o primă de antrenament prin parcuri lui Nilă, că nu mai aveam bani nici de-o îngheţată la mall, mă pricep!”, a declarat Daniela.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu

Comentarii

loading...