Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă și divele vor metrou la Videle!

Organizația Femeilor Social Democrate s-a decis să o pună de o inițiativă magistrală, prin intermediul căreia să intre în istorie în frunte cu fostele ministrese Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Olguța Vasilescu.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2020 - 08:40

După ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și cel al municipiului Cluj – Napoca, Emil Boc, au arătat că varianta transportului subteran de persoane, cu puțină voință, poate fi concretizată oriunde, nu numai în Capitală, se aude că Organizația Femeilor Social Democrate s-a decis să o pună de o inițiativă magistrală, prin intermediul căreia să intre în istorie în frunte cu fostele ministrese Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Olguța Vasilescu.

 
Fetele cu inițiativă au convins mai mulți edili din țară să li se alăture și să încropească o serie de adrese privind necesitatea unor stații județene de metrou și au dat fuga cu memoriile și cu programul centralizat la partid. Metroul intrajudețean ar putea fi gata în cinci ani, cu fonduri comasate, atât guvernamentale cât și locale, putând crea în teritoriu rute de legătură rapide în capitalele județene și așezările urbane arondate aceluiași UAT. Inițiatoarele au avansat și mai multe noduri de legătură în proiecte pilot: Slatina, cu rute către Caracal, Corabia și Balș, Iași, cu rute către Hârlău, Târgu Frumos și Pașcani, și, evident, Alexandria, cu rute către Roșiori de Vede, Turnu Măgurele și Videle.

Contactată de către agenția de presă Decenu News, Viorica Dăncilă, ”șefa la femeile pesede”... (citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Comentarii