Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă s-a trezit vorbind: Iohannis face discriminare, vrea relații cu cultele, nu și cu incultele!

Recenta declaraţie a președintelui Klaus Iohannis, potrivit căreia vizita Papei Francisc, de la care se împlinește un an, este evenimentul cel mai important în relația Administrației Prezidențiale cu Cultele în ultimul cincinal, a generat numeroase reacții de iritare.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2020 - 09:11

Pe lângă ultraortodocși, musulmani, evrei, Cavalerii Jedi şi alţi credincioşi, fosta premieră Viorica Dăncilă, de pildă, se pare că s-ar fi făcut foc şi pară auzind aceste cuvinte.

Potrivit unor surse apropiate, ex-prim-ministra României nici nu mai vrea să-i vorbească președintelui şi ar fi declarat în cercurile de partid locale că pune cruce ”protestatară” (n.r - protestantă) relației ei și așa ipotetică cu administrația prezidențială.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#iohannis #dancila

Comentarii