5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiDan Condrea, patronul mort de la Hexipharma, descoperit de un buzoian în...

Dan Condrea, patronul mort de la Hexipharma, descoperit de un buzoian în Machu Picchu!

O descoperire de-a dreptul macabră a făcut Ionuț Sterie, din Pătârlagele, aflat cu afaceri în Peru. Buzoianul este de meserie zidar și a semnat un contract foarte avantajos cu o firmă peruană de construcții prin care se obligă sa facă diverse reparații și modificari celebrei fortărețe, vechi de secole, din Machu Picchu.

Săptămâna trecută și-a cărat materiale și sculele la locația situată la peste 2400 metri altitudine, după care a montat schela. La un moment dat, printre localnicii care vând suveniruri la tarabe, a vazut un barbat ce i se părea extrem de cunoscut. Șocul resimțit de Ionuț a fost atât de puternic încât era să se prăvălească de pe schelă.

 
S-a apropiat de persoana respectivă și a auzit-o cum vorbea cu niste turiști în dialectul Decathlon al limbii naționale a peruvienilor, numită Quechua. Încerca să le vândă căciuli împletite manual din lână de Alpaca. ”Alo, domnu´! Nu cumva sunteți patronul ăla care a murit în accident de mașină, la Buftea?”, l-a întrebat Ionuț cu vocea tremurândă. Brusc, comerciantul de căciuli a țîșnit ca din pușcă, lăsându-și taraba nepazită și dispărând în mulțime.

„Sigur era Dan Condrea, de la Hexipharma, a declarat Ionuț Stere. Îl știu bine că soră-mea a lucrat la ei, vreo trei ani (…)” Citeșete întreg articolul în Academia Cațavencu!

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă