Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dacă scapă de coronavirus, Ion Iliescu anunță petrecere cu în cazarma de la Târgoviște!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2020 - 09:38

Foarte atent cu sănătatea sa în această perioadă de criză, Ion Iliescu a renunțat cu totul la scurtele deplasări prin jurul casei și la întâlnirile cu camarazii de arme și scenariștii evenimentelor din decembrie 1989, izolându-se în casa din Cartierul Primăverii și lucrând, se pare, la un proiect aniversar ce ar fi trebuit să fie pus în scenă în luna ianuarie, dar a fost amânat din pricina exploziei coronavirusului în China.

După ce va scăpa cu bine şi de pandemia acestui an (specialiștii de la Elias ne asigură asupra faptului că fostul președinte nu e doar imun la dosarele și cercetările penale ci și la factorii microbieni), Ion Iliescu e decis să organizeze, pentru prieteni, o comemorare inedită a Revoluţiei din 1989, sau o aniversare conformă a loviturii de stat din acelaşi an.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Comentarii

loading...