Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Canicula deschide ştrandul de la Universitate! Pensionarii sunt rugaţi să stea în casă!

Gabriela Firea, încă primar general al Capitalei, a dat dezlegare la apă în Piaţa Universităţii, însă nu pentru toată lumea ci doar pentru absolvenţii (și mai ales pentru absolventele) de liceu aflaţi în aceste zile în febra examenelor de maturitate.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 27.06.2020 - 07:57

Pentru că examene extrem de solicitante pentru Bacalaureat şi pentru că, deh, caniculă, Gabriela Firea, încă primar general al Capitalei, a dat dezlegare la apă în Piaţa Universităţii, însă nu pentru toată lumea ci doar pentru absolvenţii (și mai ales pentru absolventele) de liceu aflaţi în aceste zile în febra examenelor de maturitate.

 
Pensionarii, în mod special, sunt rugaţi insistent să stea în case, sub ventilatoare, comunicatorii Primăriei avertizând că factorii de încălzire care le-ar pune în pericol sănătatea, în zona fântânii din centrul Bucureştiului, sunt foarte mulţi, au 18 - 19 ani, mult tupeu şi obişnuiesc să renunţe rapid la sutiene când vine vorba de un Instasory cu bălăceală urbană.

Dacă totuşi au treabă prin zonă şi nu o pot amâna sub nicio formă, pensionarii impetuoși sunt sfătuiţi să parcurgă perimetrul cu ochii închişi şi folosind tehnici de reprogramare mentală, cum ar fi fixarea în gând a unor imagini cu Viorica Dăncilă sau, și mai șocant, cu Norica Nicolai, topless, pe plajele nămoloase de la Amara.

Citește alte articole similare în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...