19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiCandidata Bahmuțeanu, creștere vertigionoasă! Nu în sondaje, ci în greutate...

Candidata Bahmuțeanu, creștere vertigionoasă! Nu în sondaje, ci în greutate…

De când a intrat în politică, și și-a anunțat candidatura pentru Primăria sectorului 1, susținută fiind de ecologiști, cunoscuta păreroloagă, care nu mai stă la pliciul lui Prigoană, ci la conferințele lui Clotilde, a pierdut în mod evident lupta cu kilogramele şi s-a îngrăşat masiv, preţ de vreo 10 kilograme.

Acest lucru nu s-ar datora, cum cred gurile rele, faptului că, pe vremea atât de potentului financiar Prigo, Bahmu ar fi făcut foamea la greu, mâncând doar apă, paie şi bătaie, iar acum haleşte în voie orice şi oricând, ci are legătură, de fapt, cu un comportament alimentar deloc sănătos.

Practic, scăpată de exigenţele condiţiei de primă doamnă Prigoană, pur şi simplu Adriana nu şi-a mai supravegheat evoluţia şuncilor, deşi mii de telespectatori care căscau gura la emisiunile ei s-au plâns că nu le mai încape în televizor, nici măcar în variantele electrocasnice cu ecran lat.

Oficial, revenirea la formele ultrarubensiene s-ar fi produs ”mulţumită” consumului abuziv al unui produs miraculos, căruia îi face reclamă pe toate canalele – rahatul – fapt confirmat chiar şi de cunoscuţii Bahmuţencei.

“Adriana este înnebunită după rahat!, ne-a precizat o foarte bună amică a ei. Mânâncă rahat în fiecare zi, uneori nu se poate abţine şi mănâncă până şi la televizor, la întâlnirile electorale sau la ședințele cu echipa de campanie, cât încape. 

(Citește întreg pamfletul în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă