24.2 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeD'ale cetățeanuluiBucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii

Bucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii

Primăria Sectorului 1 anunță că s-a înțeles cu Ministerul Educației în ceea ce privește Baza sportivă Cireşarii. Un protocol va fi semnat pentru a reabilita baza și pentru a fi redeschisă pentru bucureștenii care vor să facă sport.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 din București au anunțat că vor încheia un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri care a avut loc luni între primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv Cireșarii, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost deschis în 1947. 30 de ani mai târziu complexul a trecut în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Hackerii chinezi au reușit să fure zeci de mii de mesaje e-mail ale Departamentului de Stat al SUA

Hackerii chinezi care au subminat platforma de e-mail a Microsoft în luna mai au reuşit să fure zeci de mii de mesaje e-mail din...

Sotheby’s România a vândut Conacul Romano din Oltenia

Romania Sotheby’s International Realty a vândut Conacul Romano, o operă de artă neoromânească din regiunea Olteniei. Conacul a fost vândut pentru 2,050 milioane de euro. Conacul...

Lumea fotbalului, scandalizată. UEFA ridică parțial embargoul echipelor rusești

Echipele rusești Under-17 vor putea evolua din nou în competițiile europene, după ce UEFA a ridicat interdicția impusă în urma invaziei Ucrainei. Organismul de conducere...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMMENT

  1. Bucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii - newsromania.info

    […] post Bucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii appeared first on România […]

Modifică setările cookies