13.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Bucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii

Primăria Sectorului 1 anunță că s-a înțeles cu Ministerul Educației în ceea ce privește Baza sportivă Cireşarii. Un protocol va fi semnat pentru a reabilita baza și pentru a fi redeschisă pentru bucureștenii care vor să facă sport.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 din București au anunțat că vor încheia un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri care a avut loc luni între primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv Cireșarii, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost deschis în 1947. 30 de ani mai târziu complexul a trecut în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

Ultima oră
Pe aceeași temă