24.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăD'ale cetățeanuluiBucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii

Bucureștenii din sectorul 1 vor putea folosi în curând baza sportivă Cireșarii

Primăria Sectorului 1 anunță că s-a înțeles cu Ministerul Educației în ceea ce privește Baza sportivă Cireşarii. Un protocol va fi semnat pentru a reabilita baza și pentru a fi redeschisă pentru bucureștenii care vor să facă sport.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 din București au anunțat că vor încheia un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri care a avut loc luni între primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv Cireșarii, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost deschis în 1947. 30 de ani mai târziu complexul a trecut în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Delegații Salvamont România, prezente într-un stagiu de formare profesională în Italia

Reprezentanți ai serviciilor Salvamont din Cluj, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sibiu, Poiana Braşov, Prahova şi Zărneşti participă la un stagiu de formare în...

Dîncu, vizită oficială la Chișinău

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, efectuează, astăzi şi mâine, o vizită oficială la Chişinău.Potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApN), Dîncu va avea astăzi convorbiri cu...

Poștaștii vor aduce acasă brățara “Butonul Roșu”

Poșta Română a devenit partener, în dezvoltarea la nivel național, al sistemului Butonul Roșu. Acest serviciu vine în completarea numărului unic de urgență 112...
Ultima oră
Pe aceeași temă