Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Biden spune că l-ar fi zdrobit pe Trump dacă nu ar fi montat statui ale lui Columb în fața secțiilor

Scăpat de grija alegerilor, proaspătul președinte ales al Statelor Unite a schimbat retorica prudentă și emoțională de până acum.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

09.11.2020 - 07:15

Joe Biden a declat public, extrem de lucid, faptul că l-ar fi zdrobit pur și simplu pe Trump dacă acesta nu ar fi montat statui ale lui Columb în fața secțiilor de votare!

”În cel mai recent plan al său de înăbușire a votului democrat, Trump și-a petrecut toată noaptea furișându-se de la secție de votare la secție de votare, și montând în fața acestora statui ale Locotenentului Frank Columbo, pentru a distrage atenția progresiștilor care au venit să voteze pentru mine. Haosul, firește, a izbucnit când susținătorii noștri, ai democraților, au ajuns la urne a doua zi, și s-au trezit în fața statuilor colonialistului criminal, mulți dintre ei uitând pur și simplu să voteze”, a declarat cu emfază Joe Biden, uitând în mod evident că numele celui care a catalizat furia protestatarilor în mod real este Cristofor Columb, iar eroul nominalizat de candidatul democrat este doar un personaj de film..

”De exemplu, în Pennsylvania, grupurile numeroase de alegători democrați au înconjurat statuile montate în fața secțiilor, în semn de protest, uitând complet că erau acolo pentru a mă vota. Revoltați, oamenii au strigat sloganuri anti sclavie, anti opresiune, și au pictat cu spray-urile statuia sinistrului personaj istoric până la căderea nopții, mult după închiderea urnelor pentru ziua respectivă”, a mai adăugat Biden, convins de... (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii