Armata Română trimite câteva mii de parașute, pe post de ajutoare, medicilor

După ce a trimis zeci de tone de echipamente de protecție și produse sanitare către Republica Moldova, în sprijinul echipajelor medicale care intervin în lupta împotriva pandemiei generată de Covid-19, Armata Română continuă misiunile umanitare către est.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2020 - 00:52

Dacă în Moldova au livrat măști, izolete, combinezoane, vizete și mănuști, militarii români vor trimite câteva mii de parașute de salvare medicilor care tratează Covidul în spitalele din Rusia, după ce aceștia au anunțat că nu vor să se mai prezinte la serviciu fără astfel de echipamente de protecție, avându-se în vedere cele trei cazuri de ”cădere” de la etaj ale unor colegi deveniți incomozi pentru administrația Putin.

 Ajutoarele pe care Armata Română urmează să le trimită în Rusia sunt fabricate de către primii întreprinzători români care au reușit să facă bani cinstiți din parașute, S.C. Condor S.A., și sunt certificate către AEROQ din punct de vedere al sistemului de asigurare a calității conform cu standardul SR EN ISO 9001: 2008 iar de către Ministerul Apararii Nationale - Departamentul pentru Armamente conform cu AQAP2110 (AQAP = Allied Quality Assurance Publications).

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Comentarii