Anisie, veste șoc: ”Vom tipări diploma de BAC pe carton tare, pentru ațâțarea focului la grătare!”

Într-o țară în care mediocritatea a devenit un standard, iar inteligența a ajuns să fie considerată “maladie”, oficialii Ministerului Educației, anunță Anisie, au comandat deja la mai multe tipografii agreate noile diplome de bacalaureat.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 25.07.2020 - 12:34

După o sesiune de Bacalaureat în urma căreia s-au îngroșat din nou rândurile candidaților la funcțiile de șaormari și asistente TV, și mai ales în condițiile în care mai toată lumea frustrată de rezultate se tot plânge că „în ziua de azi, nu mai poţi face nimic cu diploma de bacalaureat”, Ministerul Educaţiei, Monica Anisie, a decis să contrazică această părere.

Într-o țară în care mediocritatea a devenit un standard, iar inteligența a ajuns să fie considerată “maladie”, oficialii Ministerului Educației, anunță Anisie, au comandat deja la mai multe tipografii agreate noile diplome de bacalaureat, care urmează să fie tipărite pe carton tare, în folosul celor pentru care, oricum, Eminescu, Iorga sau Eliade nu mai sunt modele actuale, ci mai degrabă vedetele care “au reușit în viață”, gen Guță, Salam, Dragușanca sau Vulăpița și consortul.

„Se poate spune că până acum diplomele nu erau bune de nimic: nu erau nici prea subţiri, să le poţi folosi în anumite situaţii pe post de hârtie igienică, fiindcă riscai să te zgârii în zonele delicate, dar nici prea groase. De acum înainte, Ministerul liberal al Educației se va îngriji ca lucrurile să stea cu totul altfel”, a declarat ministra învățământului, Monica Anisie.

”N-am vrut să le facem prea subţiri, întrucât pentru scopul mai sus menţionat există deja diplome de licenţă şi diplome de masterat, deci dacă ai o nevoie te poţi folosi de alea. În cazul diplomelor de bac ne-am gândit să utilizăm cartoane, pentru că şi cerinţele sunt altele. Absolvenţii de bacalaureat vor putea folosi diplomele de carton pentru a aţâţa focul, la un grătar de mici şi fleici, ca să nu mai dea bani pe dispozitive scumpe...” (citește întreg articoluil în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii