Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

7 glume despre vedeta pe care nu mulți români o cunosc dar asiaticii știu că este ”big star in Ro”

O știți pe Adda, fata aia care umple ecranul la Antene în fiecare seară de difuzare a emisiunii Asia Express, urlând din toți rărunchii, pe stradă, ”i am a big star in Romania!” ori ”please, help me, I'm a celebrity în my country”?

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2020 - 16:57

Nu? Eram siguri. Dar nici nu mai contează. În Filipine, fata e ultra celebră, dar asta nu din pricina mega hiturilor pe care localnicii nu se înghesuie să i le caute pe Youtube, ci din cauza istericalelor continue cu care a rupt timpanele asistenței la momentul filmărilor.

O altă cauză pentru care Adda s-a făcut remarcată în Filipine, altfel țară cu o populație de piticanii trei la metru, este lipsa de inhibiții cu care și-a expus publicului volumul generos, fapt ce a transformat-o, alături de botoxatele Carmen și Alina, în subiect de fantezii pentru localnici, cu specificația că, spre deosebire de ardelence, auto intitulata celebritate mioritică le-apare asiaticilor, în visele lor erotice, cu o bandă de scotch pe gură.

Grație prezenței ei pitorești, Adda a rămas în memoria filipinezilor și prin intermediul unei serii de glume savuroase, o parte dintre ele, mai light, mai veinovată, detaliind-o în cele ce urmează. Astfel…

Adda este atât de bine făcută încât niciun filipiniez care a vrut selfie cu ea nu a reușit să-l obțină decât trecând telefonul mobil pe modul panoramic.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Comentarii

loading...