Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vocile Ortodoxiei Rusești ajung la București și Constanța

Asociația Culturală Mall4Art și Fundația Internațională a Unității Popoarelor Creștine din Rusia aduc în România Vocile Ortodoxiei Rusești!

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2018 - 15:07

Cele două evenimente din România se desfășoară atât sub egida Ambasadei Federației Ruse în România, cât și a Patriarhului Kiril al Rusiei și vor avea loc în datele de 17 decembrie 2018 la București și, respectiv, 18 decembrie 2018 la Constanța. Concertul din București se va ține în sala Teatrului de Operetă „Ion Dacian”, iar cel din Constanța, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. 

Corul Vocile Ortodoxiei Rusești este unul mixt, format din călugări și călugărițe, cu toții având la bază deja celebra școală rusească de muzică. Colectivul este alcătuit din aproximativ 50 de persoane.

Repertoriul evenimentului este format din colinde creștine rusești, plus alte câteva surprize.

Concertele marchează și un moment istoric foarte important, în acest an împlinindu-se 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Rusia și România.

Evenimentul își propune să apropie creștinii ortodocși de pretutindeni, indiferent de naționalitate, etnie sau culoare, într-o seară specială, magică, de luna decembrie. 

Vocile Ortodoxiei Rusești au mai concertat în Republica Moldova, Serbia, Polonia, Georgia și Grecia.

După numărul de credincioși apartenenți Bisericilor Autocefale, aproape 60% din toți ortodocșii de pe glob aparțin Bisericii Ortodoxe Ruse (Patriarhia Moscovei). Urmează Biserică Ortodoxă Romană (a doua, ca număr de credincioși), Biserica Ortodoxă a Eladei (a treia) și celelalte.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara. 

 

Citește totul despre:

#muzica #lazi

Comentarii

loading...