Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 14 - Ion Cantacuzino

Există diferite feluri de a lupta pentru națiunea de care aparții. Ioan Cantacuzino a luptat în Primul Război Mondial, pentru armata română și pentru poporul poporul său, din laboratorul de medicină experimentală.

Rl online 0 comentarii

07.03.2019 - 15:46

Inamicul pe care îl avea în față avea mai multe capete: holera, tifosul exantematic, febra tifoidă, dezinteria și sărăcia sistemului sanitar.

În ciuda lipsurilor cu care se confrunta societatea românească la începutul secolului XX, Cantacuzino nu a uitat nicio clipă că adevaratele “ingrediente” în educația tinerilor studenți și cercetători sunt dragostea și generozitatea.

 

Despre Învață Aripile-ți să Zboare!

Atât de fecvent auzim lucruri rele despre România și poporul ei încât am început să credem că acestea sunt trăsăturile noastre definitorii.

Ni s-a schimbat și comportamentul: acceptăm cu ușurintă orice se spune despre noi. Ultimul cenzor și dram de mândrie s-au pierdut după valuri de indignări.

Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul “Învață Aripile-ți să Zboare!”, susținut de România liberă.

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie “hrănit” cu modele de normalitate. Pe aceast idee se ridica proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea și curajul de a crede in noi.

Comentarii

loading...