Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teatrul merge mai departe, în casele românilor de pretutindeni

Ministerul Culturii sprijină Televiziunea Română în proiectul Teatru în TVR 2020.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2020 - 10:00

Românii și vorbitorii de limba romană se vor putea bucura, începând cu luna Septembrie, prin intermediul canalelor SRTV, inclusiv TVR Internațional și TVR Moldova, de peste 10 spectacole de teatru înregistrate în proiectul Teatru în TVR 2020. Acestea vor fi difuzate în cadrul Teatrului Național de Televiziune. 

Înregistrările vor avea loc în luna August, când 41 de reprezentații susținute de 7 instituții  și  5 companii de spectacole din țară și din capitală, vor avea loc pe scena în aer liber din cadrul grădinii de vară SRTV.  Publicul este așteptat să se bucure de emoția și interpretarea artistică a spectacolelor de teatru live și poate consulta programul stagiunii accesând următorul link: http://www.tvr.ro/teatru-in-tvr-programul-spectacolelor-din-perioada-21-iulie-2-august_28380.html#view

Spectatorii vor respecta distanţele impuse de organizatori atât pe spaţiul de acces, cât şi pe locurile repartizate. Este obligatorie purtarea măștii de protecţie pe întreaga perioadă de prezenţă în incinta TVR și este interzisă orice apropiere de scenă, de actori și de personalul tehnic. De asemenea, fiecare spectator are obligaţia de a citi, pe site-ul TVR, regulamentul detaliat al participării la spectacolele din incinta Televiziunii Române şi de a-l respecta întocmai. La intrare, fiecare spectator va trebui să completeze o declaraţie pe proprie răspundere și să accepte termoscanarea. Nerespectarea acestui regulament poate duce la interzicerea accesului în incinta TVR sau la evacuarea ulterioară din acest perimetru care trebuie să fie o zonă de maximă siguranţă sanitară pentru toţi cei prezenţi.

Citește totul despre:

Comentarii