Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teatrul Elisabeta te invită la divertisment de calitate!

Când vrei să petreci timp de calitate alături de cei dragi poţi opta pentru un loc neconvenţional unde se întâmplă lucruri de-a dreptul inedite: Teatrul Elisabeta.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2018 - 15:23

De la comedii ce au făcut înconjurul lumii, la capodopere din dramaturgia universală şi până la spectacole inedite în România, toate se regăsesc în repertoriul Teatrului Elisabeta.

“Iulia, o scânteie…” este prima piesă de teatru inspirată din corespondenţă scrisă dintre Iulia Hasdeu şi tatăl său, istoricul şi savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu, textul prilejuind publicului o întâlnire emoţionantă cu două dintre cele mai fascinante  personalităţi ale spiritualităţii româneşti. Spectacolul, creat şi regizat de Mirela Stoian, este un omagiu adus Iuliei Hasdeu, cea care, ca o scânteie, a luminat constelaţia de genii a culturii noastre, mărginindu-se apoi Universului, la doar 19 ani. Din distribuţie fac parte Tamara Roman, Raluca Ghervan, Ştefan Velniciuc, Teodora Daiana Păcurar, Mirela Stoian.

“Iulia, o scânteie…” va avea următoarea reprezentaţie miercuri, 25 aprilie, ora 19:00.

“Dezbracă-te, vreau să-ţi spun!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări precum SUA, Canada, Rusia, Franţa, Germania, Australia, Africa de Sud. “Dezbracă-te, vreau să-ţi spun!” este o comedie savuroasă cu intense răsturnări de situaţie şi quiproquo-uri surprinzătoare. Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Marius Gilea, Tania Popa, Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

“Dezbracă-te, vreau să-ţi spun!” se desfăşoară vineri, 27 aprilie, ora 19:00.

“Vassa Jeleznova” este bazată pe textul romanului “Mama” al dramaturgului rus Maxim Gorki, nominalizat de 5 ori la premiile Nobel pentru Literatură. “Vassa Jeleznova” este o tragicomedie inedită, un lanţ de crime într-o lume corporatistă, o veritabilă capodoperă cu iz rusesc. Din distribuţie fac parte Adriana Trandafir, Orodel Olaru, Alexandra Velniciuc, Doru Ana, Mirela Stoian, Vlad Linţă, Alexandru Prica, Irina Noapteş, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Mihnea Nicolau.

Tragicomedia “Vassa Jeleznova” se desfăşoară sâmbătă, 28 aprilie, ora 16:00.

“Milionul, nepoatele şi milionara” este o comedie savuroasă în care, plecând de la o tematică shakespeariană, autorul crează situaţii comice irezistibile. Autorul extrage fructuos tot ce este mai bun din comedia bulevardieră şi din cea shakespeariană şi crează un text unic, extrem de original, cu un potenţial comic nelimitat, care oferă prilejul pentru recitaluri actoriceşti de excepţie.

Din distribuţie fac parte: Adela Mărculescu, Ştefan Velniciuc, Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Adi Gheo, Alexandru Prica, Vlad Linţă, Timotei Grămesc.

“Milionul, nepoatele şi milionara” se desfăşoară duminică, 29 aprilie, ora 18:00.

 Pentru informaţii suplimentare şi bilete disponibile puteţi accesa www.TeatrulElisabeta.ro.

Comentarii

loading...