Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Sunt o babă comunistă"

Scenariu este realizat de Călin Ciobotari după romanul omonim de Dan Lungu, în regia Antonellei Cornici.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

21.10.2020 - 23:41

Teatrul Național din Timișoara lansează sectacolul "Sunt o babă comunistă", sâmbătă, 24 octombrie, şi duminică, 25 octombrie, de la ora 19.00. Scenariu este realizat de Călin Ciobotari după romanul omonim de Dan Lungu, în regia Antonellei Cornici.

Anunţul instituţiei vine ca urmare a faptului că nu au fost înregistrate cazuri de infectare cu coronavirus între membrii echipei artistice şi tehnice de scenă, şi nici în cea administrativă şi de producţie. 

"În aceste condiţii, cu speranţa că indicele de infestare cu coronavirus va rămâne mai mic de 3 la mia de locuitori, Teatrul Naţional din Timişoara programează spectacolul cu respectarea măsurilor de prevenţie privind distanţa dintre spectatori la Sala Mare a Teatrului Naţional", se arată în anunţ.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.tntimisoara.com sau de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic), orar marţi - duminică, între orele 11 şi 19. Numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare. 

Citește totul despre:

#timisoara

Comentarii