Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacole cu haz, la Teatrul Elisabeta

În luna mai, Teatrul Elisabeta ne invită să râdem copios și să ne bucurăm de divertisment de bună calitate urmărind câteva comedii.

Share

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 10:25

Astfel, pe 4 mai putem vedea cea mai nouă producție a teatrului, comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit“, în care îi regăsim pe Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Ştefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuş. O soţie dispărută, o femeie suspectă şi un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producţii a Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă şi comic, cu o răsturnare de situaţie finală de-a dreptul… -„criminală“.

Pe 10 mai, îi putem vedea pe Aurelian Temişan, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Monica Davidescu, Anca Dinicu şi Ioan Paraschiv într-o comedie jucată în prezent în peste 22 de țări, „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!“. Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekend-ului, Robert pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect îl invită şi pe amicul său, Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea, la rândul ei, trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul“, adică Bernard.

 

„Încă nu, dar o să fie…“

Piesa cu acest nume se va juca vineri, 11 mai, din distribuţie făcând parte Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu/Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ştefan Velniciuc, Irina Noapteş, Raluca Ghervan, Daniel Nuţă, Teodora Daiana Păcurar.

De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îi găsim pe Gilbert, proprietarul salonului, şi partenerul său de afaceri, Arnold. Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gilbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i mani-pula pe cei doi bărbaţi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soţului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold, deşi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot? Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită?

 

„Încurcătură la nivel înalt“

În „Încurcătură la nivel înalt“, joi, 17 mai, spectatorii sunt introduşi în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey şi-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziţiei, Jane Worthington. Atmosfera romantică se disipează însă rapid, odată cu apariţia unui cadavru care atârnă la -fereastră. Willey începe să improvizeze o reţea din ce în ce mai încâlcită de minciuni hazoase, cu scopul de a-şi proteja reputaţia politică şi secretul adulterului. Iar când în hăţişul de intrigi şi minciuni îl amestecă şi pe stângaciul său secretar personal, lucrurile încep să scape din ce în ce mai mult de sub control. Finalul este, firește, unul exploziv.

Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuţă, Oana Dragne, Valeria Stoian.  

Comentarii

loading...