15.9 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Serviciul de streaming HBO Max, disponibil în România din 2022

HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea acces la noua experiență de streaming.

În 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 14 teritorii: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. 

Platforma va fi lansată şi în alte teritorii pe parcursul anului viitor.

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual, unde vor fi oferite mai multe informaţii despre platformă, titlurile disponibile şi alte detalii.

HBO Max va oferi divertisment de înaltă calitate cu producţii din apreciatele branduri WarnerMedia: Warner Bros., HBO, DC şi Cartoon Network, dar şi producţii originale Max americane şi internaţionale.

HBO Max oferă abonaţilor posibilitatea de a descoperi cu uşurinţă conţinutul de care sunt interesaţi,  prin recomandări personalizate şi propuneri de titluri incitante.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia şi oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce o mare varietate de poveşti pentru toate tipurile de public, titluri aparţinând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de pieţe din America Latină şi Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului şi anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO. 

Ultima oră
Pe aceeași temă