Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sălaj: Peste 30 de copii la tabăra catehetică de la Mănăstirea Strâmba

Peste 30 de elevi din Sălaj şi din ţară participă, în această perioadă, în mai multe serii, la tabăra catehetică organizată de Episcopia Sălajului, pe perioada verii, în incinta Mănăstirii Strâmba.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 12:55

Tabăra este coordonată de către Biroul de catehizare din cadrul Episcopiei Sălajului şi de către stareţul Mănăstirii Strâmba, arhimandritul Grighentie Oţelea.

"Tabăra este o răsplată pentru copiii înscrişi în proiectul 'Hristos împărtăşit copiilor', pentru cei implicaţi în proiectele catehetice derulate în acest an în Episcopia Sălajului, precum şi pentru copii şi tineri din ţară. Copiii şi tinerii vor participa la programul sfintelor slujbe săvârşite în mănăstire, la orele de cateheză, vor fi iniţiaţi în arta iconografică şi, în acelaşi timp, vor fi antrenaţi în diferite activităţi intelectuale şi sportive", se arată pe site-ul episcopiei.

Potrivit sursei citate, în fiecare serie se vor desfăşura concursuri de bătut toaca, de cunoştinţe religioase, perspicacitate, de pictură de icoane şi întreceri sportive desfăşurate sub deviza "Minte curată şi corp sănătos".

La finalul fiecărei serii se vor acorda, în cadru festiv, diplome şi premii.

Comentarii

loading...