Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Revista Dilema veche îşi suspendă versiunea tipărită

Revista „Dilema veche” îşi suspendă versiunea tipărită şi va fi publicată, pentru o vreme, doar online, a anunţat marţi seară redactorul-şef al publicaţiei, potrivit news.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2020 - 21:03

„După 27 de ani de apariţie neîntreruptă în print, această decizie este în mod special dureroasă”, se arată în mesajul publicat online. El a punctat că, deşi a rezistat „presiunii spiritului online”, actuala conjunctură economico-socială face ca revista să dispară o perioadă de pe piaţă.

„Ar fi «corect civic» să spunem că am luat această decizie ca să protejăm cititorii şi distribuitorii. Dar motivul real este acela al dispariţiei pieţei: reţelele de distribuţie s-au prăbuşit, iar oamenii care ne cumpărau de la chioşcuri cu emoţionantă fidelitate săptămână de săptămână au dispărut sub puterea Ordonanţelor Militare. Sperăm, desigur, să revenim în versiune tipărită imediat ce se va putea”.

Noul număr va fi pus la dispoziţie în format PDF, începând de joi, pe site-ul dilemaveche.ro.

„De acum înainte, pentru scurt timp, sperăm, ne veţi găsi exclusiv online. Revista se va reorganiza începând de luni, 6 aprilie, după un nou ritm de viaţă, specific noului mediu. Rămânem ce-am fost, suntem prea vechi ca să ne schimbăm, doar că trecem de la substanţa hârtiei la impalpabilul virtual”, a concluzionat Sever Voinescu, redactorul-şef.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...