Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Recital de pian şi poezie la Muzeul Naţional Cotroceni

Recital de pian şi poezie "Sovereign Land", susţinut de poetul Robert Wordsman şi pianista Adina Cocargeanu, care comemorează împlinirea a 80 de ani de la moartea reginei Maria, va avea loc miercuri, 29 august, de la ora 18.00, în Salonul Cerchez al Muzeului Naţional Cotroceni.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2018 - 11:22

Poetul Robert Wordsman va recita versuri în limba engleză, creaţii proprii, pe care le-a scris cu gândul la România, ţara sa adoptivă. Poemele fac parte din seria "Deep Ground". 

Adina Cocargeanu va interpreta la pian piese ale marelui compozitor George Enescu. Publicul va putea audia lucrările "Voix de la steppe", "Sarabande", "Choral", "Burlesque" şi altele.

Robert Wordsman, poet şi profesor de cunoaştere imaginativă, cultură şi limbă, este originar din nordul Angliei. În prezent trăieşte lângă Sibiu. Colecţia sa de versuri "Deep Ground" este despre România, ţara pe care a început deja să o numească "acasă". A susţinut recitaluri în Marea Britanie, Sibiu şi Bucureşti.

Adina Cocargeanu este originară din Constanţa şi a studiat pianul la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. A câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de pian şi a susţinut recitaluri în Austria, Spania, Turcia, Statele Unite şi România. În prezent, este repetitor la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" din Bucureşti.

Comentarii

loading...