12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăCulturăRandall și Ulterior Motive, la București

Randall și Ulterior Motive, la București

Lansat în iunie 2017, Drum&Bass Origins i-a adus în noiembrie același an pe scena din Fabrica pe cei mai mari artiști ai label-ului, Serum + Bryan Gee (label founder), plus alți patru artiști locali.

După 25 de ani de carieră, Randall, unul dintre pionierii genului, a fost numit și “godfather of breakbeat”. Este renumit, în special, pentru stilul pe care l-a menținut de-a lungul timpului, neluând noua tehnologie în seamă. La 17 ani a început să își dezvolute pasiunea pentru vinyluri și a recunoscut că toți banii lui se duceau către vinylurile artiștilor Rhythm Doctor, Rob Atkinson, Lindon C și Mr C, toți membri ai faimosului crew Hypnosis. Mixatul a venit ca ceva natural pentru Randall și în curând mix-tape-urile săptămânale au ajuns să fie auzite la Delirium în Londra sau Centreforce.

Piesele pe radio și rave-urile din Londra au fost cumva startul carierei artistului, în scurt timp ajungând să evolueze în fața a 10.000 de oameni la Living Dream cu un set de trei ore, care face subiectul discuțiilor pasionaților de gen și în prezent. A urmat rezidențiatul în clubul Orange, unde mixa alături de DJ Hype, Grooverider, Fabio și Rap. Colaborările cu Metalheadz sau Reinforced l-au condus spre partea de producție.

Talentul și stilul lui fluid i-a purtat pașii pe cele mai importante scene din UK, în toată Europa, USA, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Asia.

Ulterior Motive

Artiștii britanici Greg Hepworth (Morphex) și James Davidson (JD) și-au unit forțele în 2003, apărând astfel Ulterior Motive. Pasiunea comună pentru drum&bass a dat naștere unei colaborări ce avea să cucerească publicul. Ulterior Motive a devenit un duo deosebit de apreciat, fiind din ce în ce mai cunoscut la nivel global. Teebee a fost una dintre primele persoane care au recunoscut talentul celor doi, acesta sprijinindu-i încă de la început prin intermediul propriului său label. Astfel, în anul 2009 a apărut “Infrasonic/Holding On To Never EP” (ft. Judda), semnat Subtitles Recordings. Beaturile neobișnuite propuse de Ulterior Motive au atras atenția iubitorilor de drum&bass, câștigându-și popularitatea bine meritată. De-a lungul a patru ani, Subtitles Recordings le-a oferit celor doi libertatea de a explora diverse tehnici muzicale, ceea ce le-a permis acestora să evolueze, devenind din ce în ce mai căutați. Anul 2013 a adus semnarea cu consacratul label al lui Goldie, Metalheadz, apărând ulterior mai multe piese printre care se numără “Lost Contact”, “Right Here” și “Forgiven”.  Albumul de debut, semnat Metalheadz, a fost lansat în anul 2014, uimind prin abordarea inovatoare. Și anul 2015 a fost productiv, apărând track-uri care au făcut înconjurul lumii, clasându-se pe poziții înalte în charturile de muzică electronică.

Sezonul Drum&Bass va continua pe 28 septembrie și 23 noiembrie cu Dillinja & Visioboni + Serum & Commix (1 year anniversary).

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă