11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăCulturăPROGRAM ȘI REGULI DE ACCES LA SPECTACOLUL „MY FAIR LADY” DE...

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES LA SPECTACOLUL „MY FAIR LADY” DE LA SALA PALATULUI

În acompaniamentul orchestrei live condusă de dirijorul Daniel Jinga, protagoniștii producției Irina Baianț, Ernest Fazekas, Aura Călărașu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionuț Burlan, Filip Ristovski, Irina Bucescu și Ovidiu Ușvat, alături de alți peste 70 de artiștiîi vor purta pe toți spectatorii prezenți dincolo de limitele unui musical convenţional.

 

Întrucât biletele disponibile pentru reprezentația spectacolului „My Fair Lady” se apropie de epuizare, organizatorii le recomandă tuturor celor interesați să acceseze platforma online Iabilet.ro pentru rezervarea locului dorit.
 
De asemenea, pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii vin în întâmpinarea publicului participant cu detalii privind programul, regulile de acces precum și alte informații importante de interes general.
 
·       Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:30. Spectacolul va începe la ora 19:30 și se va încheia în jurul orei 22:30. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.
·      Spectacolul va începe la ora 19:30. După această oră, accesul în sală se va putea efectua între acte sau la pauză. Pentru evitarea oricărei situații neplăcute, spectatorii sunt rugați să ajungă la Sala Palatului în timp util. Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.
·       Spectacolul va avea o pauză de aproximativ 15 minute.În acest interval de timp, participanții vor avea acces la standul de merchandising și la barurile amplasate în foaier.
·       Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
·       Pentru o bună desfășurare a spectacolului vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe toată durata acestora.
·       În sala de spectactol NU VA FI PERMIS accesul cu: artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele,animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoasemai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. 
·       Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la mașină toate obiectele considerate “interzise”, precum și rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis.Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.
·       Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
·      Accesul copiilor se va face numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.
·       Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul spectacolului și de a șterge înregistrările video și/sau audio. 
·       Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.
·       Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.  
·       Pentru orice altă informație, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook:https://www.facebook.com/myfairladyromania/
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare!
Vă așteptăm cu drag și vă dorim vizionare plăcută!
 
 
MY FAIR LADY
Un spectacol de Răzvan Ioan Dincă.   

Coregrafie: Violeta Dincă.Scenografie: Maruti Evans. Costume: Oana Botez. Asistentă de regie: Raluca Popa.Lighting design:Daniel Klinger.Dirijor: Daniel Jinga.Traducerea și adaptarea: Ernest Fazekas.
Cu participarea corului, baletului și orchestrei „My Fair Lady”.                 
„My Fair Lady”, un musical iubit de Magic FM.            
Sponsor: Asociația Varyafin.  
Parteneri: Inglot, Yvonne Salon by Răzvan Dobrescu, Aqua Clean, Casa de Balet.
Parteneri media: România TV, Music Channel, Business Review, Agerpres, Adevărul, Nine O’Clock, Cațavencii, România Liberă, Shape, Parents, Eva.ro, Cinemagia.ro, Ziare.com, Iconcert.ro, Casino Life & Business, Calendarevenimente.ro, Best-Event.ro. Inoras.ro, Orasulm.eu, Iqool.ro, 4arte.ro, Blitz TV, Oops Media, Cărturești, Universal Solution.

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Gabriela Ruse, OUT din turneul de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a avut o confruntare dificilă la turneul WTA 125 de la Antalya (Turcia), unde a fost învinsă în...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă