Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premiera “Actrițele” s-a jucat cu sala plină la București și pornește în turneu național

Premiera "Actrițele", din 20 septembrie, a dat startul unei noi stagiuni la Palatul Național al Copiilor și a trecut lăsând în urmă amintirea unei seri de neuitat, în compania unor mari actrițe.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2018 - 12:36

În fața unei săli pline au fost dazvăluite, prin intermediul a patru personaje ce întruchipează patru tipologii ale lumii scenei, secretele din și de dincolo de luminile rampei.

Trei prietene bune, pe care în vremea studenției le-a apropiat dragostea mistuitoare pentru teatru, au scos la iveală în fața unui public cuprins de suspans și fascinație, o frântură din frământările de dincolo de cortină.

Florinei Cercel i se potrivește ca o mânușă ipostaza actriței îndelung aclamate pe marile scene europene, actrița celebră pe micul ecran pare să fi fost “creionata” de autor chiar pentru Carmen Tănase, iar Dana Dogaru și-a asumat, într-o maniera foarte convingătoare, povestea actriței ce a renunțat la lumina orbitoare a reflectoarelor pentru zona mai puțin vizibilă, a producției de film.

Anca Dinicu întregește peisajul din postura viitoarei actrițe, actualmente studentă la facultatea de actorie. Ea este cea care, cu determinarea și curajul vârstei, dar și prin candoarea specifică oricăriu început de drum, găsește cheia spre inima celor trei veterane ale lumii artistice și face ca amintirile să fie descătuşate din cufărul lor și să ajungă direct în sufletul spectatorului.

O poveste despre fragilitatea și delicatețea sufletului de artist, ce nu poate fi povestită, ci doar vazută și simțită.

Spectacolul va porni în turneu după urmatorul program: 4 octombrie Slobozia, 7 octombrie Constanța, 16 octombrie Pitești, 20 octombrie Focșani, 21 octombrie București – Palatul Național al Copiilor, 6 noiembrie Vâlcea, 7 noiembrie Galați. Bilete se pot achiziționa de pe startickets.ro.

Comentarii

loading...