Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Prahova: Expoziţie de picturi realizate de copii despre identitatea românescă

O expoziţie de pictură dedicată patrimoniului cultural românesc a fost vernisată, marţi, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, aceasta fiind formată din lucrări ale unor copii din România şi Republica Moldova.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 14:59

Potrivit reprezentantului muzeului, Amalia Nicoară, expoziţia de pictură "Centenar - Patrimoniul cultural românesc în contextul Anului European al Patrimoniului" cuprinde 30 de lucrări realizate de copii de la unităţi de învăţământ din România şi din Republica Moldova.

Lucrările, care sunt realizate pe diverse suporturi prin diverse tehnici, arată viziunea autorilor asupra identităţii româneşti, ele înfăţişând, printre altele, portul popular, clădiri şi biserici, a precizat sursa citată.

Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 30 aprilie.

Comentarii