3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCulturăPovestea omului de afaceri Ovidiu Atanasiu

Povestea omului de afaceri Ovidiu Atanasiu

Într-o societate în care foarte multe voci acuză statul că nu are viziune și nu investește suficient în domeniul învăţământului, există antreprenori care văd Educația ca pe o investiție bună și de viitor. Este vorba de Success Academy, companie cu capital 100% românesc.

“Adolescenții descoperă care le sunt punctele forte și care este talentul lor nativ. Învață despre ei și află punctual ce au de îmbunătațit. În etapa a doua a programului tinerii încep să utilizeze instrumente utile în viața de zi cu zi. Învață cum să ia decizii cotidiene sau pentru viitorul lor profesional. Învață să își seteze obiective, să-și planifice acțiunile, să relaționeze, să comunice eficient, etc. În etapa a treia tinerii adolescenți își dezvoltă abilitățile de leadership și cele esențiale cerute de mediul de business – influențare, negociere, prezentări etc. La Success Academy facem ceea ce, din păcate, școala nu face. Dacă școala îi învață să fie docili, să stea în banca lor aliniați și ordonați, noi la Success Academy îi vrem curajoși, dezinvolți, creativi și capabili să dezvolte proiecte. Vrem să reușească.”, spune Ovidiu Atanasiu.

În primul an, 2016, cifra de afaceri generată de Success Academy a fost de aproximativ 200.000 de lei și a crescut constant până la peste 500.000 de lei în 2018. Ovidiu Atanasiu mizează anul acesta pe o cifră de afaceri de peste 800.000 de lei. În ceea ce privește profitul, acesta a avut o evoluție crescătoare, iar în 2019 tot profitul va fi reinvestit.

„În acest moment, ne gândim doar la consolidare, dar în viitor am vrea să ne implicam mai mult în zona de dezvoltare a proiectelor generate de tineri pentru tineri”, explică Ovidiu Atanasiu.

La Success Academy sunt organizate grupe de studiu pe două tipuri de programe: unul pentru adolescenți (15-18 ani) și altul pentru juniori (11-14 ani). Copiii provin din licee de stat sau private și în general, din familii în care cel puțin unul dintre părinți este antreprenor sau corporatist, „deci înțeleg cel mai bine ce facem și sunt, de obicei, primii care își doresc să acceseze programele noastre”, adaugă Ovidiu Atanasiu.

Abilitățile dezvoltate la Success Academy sunt cerințe minime pentru accesarea mediului de business, indiferent de profilul academic dorit de cursanți. Fiind abilități care se dezvoltă în timp, tinerii au nevoie de un antrenament constant, conștient și susținut.

În acest moment în Academie sunt 12 traineri. Șase dintre ei sunt responsabili de livrarea programului în limba română. Au peste 15 ani de experiență în business și peste 10 ani experiență în livrarea programelor de training.  Ceilalți 6 traineri sunt responsabili de livrarea programului în limba engleză. Scopul lor este să stimuleze engleza vorbită prin activități de dezvoltare personală.

Ovidiu Atanasiu este antreprenor cu 27 de ani experiență în business, psiholog, NLP Practitioner, instructor FireWalking, trainer certificat ANC, trainer în outdoor education, evaluator de competențe, certificat în managementul Resurselor Umane. Este de asemenea trainer cu 19 ani de experiență în motivarea și dezvoltarea potențialului uman cu peste 300 de clienți corporate și 30.000 de cursanți în săli, autor a două cărți de business și a scris multe articole în reviste de specialitate.

 DATE CONTACT:

SUCCESS ACADEMY,  Str. Caimatei Nr. 1, București (langa Piata Universitatii)

Site: www.SuccessAcademy.ro

Telefon: 0744 759070

Email: [email protected]

 

 

Cele mai citite

Djokovic: „Nu știu dacă voi participa la Australian Open”

Novak Djokovic, liderul ATP, declară: "Nu știu dacă voi participa la Australian Open". Organizatorii Australian Open au impus condiţia vaccinării anti-Covid pentru jucătorii şi jucătoarele...

State europene, misiune comună în Afganistan

Mai multe state europene colaborează în vederea deschiderii unei misiuni diplomatice comune în Afganistan, a declarat preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, citat de Reuters."Ne gândim...

Olanda, cel mai mare scor al Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania

Olanda face show la handbal feminin. A reușit scorul Campionatului Mondial din Spania, notează Agerpres. Suedia rămâne echipa cu cele mai multe goluri marcate într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă