Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Busuioc, cel mai bun prezentator meteo al anului, din Europa

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii "Vremea" din cadrul Ştirilor Pro TV a mers la Zurich (Elveţia) pentru a intra în posesia premiului pentru cel mai bun prezentator al anului, distincţie oferită de Societatea Europeană de ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.09.2010 - 13:20

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii "Vremea" din cadrul Ştirilor Pro TV a mers la Zurich (Elveţia) pentru a intra în posesia premiului pentru cel mai bun prezentator al anului, distincţie oferită de Societatea Europeană de Meteorologie, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Florin Busuioc, care spune că meritul acestui premiu este al întregii echipe alături de care lucrează, a intrat în competiţie la propunerea Societăţii Meteorologice Române. În zilele petrecute la Zurich (15-17 septembrie), prezentatorul Pro Tv a participat, alături de meteorologi şi hidrologi din lumea întreagă, la comunicări ştiinţifice pe diverse teme.

"Deşi la început m-am simţit uşor stingher printre atâţia oameni de ştiinţă, m-am simţit onorat că am avut şansa de a fi printre ei. Ce-i drept, construcţia noastră, a oamenilor, ne permite să facem legături foarte rapide între noi, indiferent de subiectul de discuţie, aşa că până la urmă am fost «acceptat» şi integrat fără probleme", a mărturisit Busu.

Anul acesta, schimbările climaterice au fost tema principală a discuţiilor, iar în cadrul conferinţelor au fost propuse soluţii pentru o mai bună prognozare a fenomenelor extreme care apar frecvent.

Societatea Europeană de Meteorologie (EMS) îşi propune să participe activ la promovarea meteorologiei în societate, să promoveze rezultatele cercetărilor din domeniu, dar şi să atragă atenţia, prin conferinţele şi întrunirile pe care le organizează periodic, asupra importanţei unor teme precum climă, hidrologie, oceanografie. În cadrul întâlnirii anuale pe care o organizează, societatea încearcă să comunice rezultatele cercetărilor din domeniu către public, politicieni şi factorii de decizie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...