Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elena Ceauşescu, dansatoare de cabaret şi fără lenjerie intimă

Elena Ceauşescu alias Marilyn Monroe în „Diamond's are a girl's best friend", înconjurată de bărbaţi sau stând pe o masă într-un neglije negru şi cu o jartieră sexy. Elena Ceauşescu dansând ...

Share

Daniela Istrate 0 comentarii

27.05.2011 - 16:02

Elena Ceauşescu alias Marilyn Monroe în „Diamond's are a girl's best friend", înconjurată de bărbaţi sau stând pe o masă într-un neglije negru şi cu o jartieră sexy.

Elena Ceauşescu dansând la bară, purtând un sutien şi având pe umeri un boa roz (şi nu ne referim la un animal, ci la acea eşarfă lungă din pene sau fulgi).

Poate cel mai scandalos mod în care ar putea fi prezentată Elena Ceauşescu este dansatoare de cabaret şi fără lenjerie intimă.

V-aţi gândit vreodată că o veţi vedea pe Elena Ceauşescu în astfel de ipostaze? Artistul Marilena Murariu şi-a închipuit-o astfel şi a avut expoziţia „Despre Elena în general" la Galeria Simeza din Bucureşti în perioada 11-24 mai.

Din tablouri nu lipsesc personaje de pe scena politică actuală, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Radu Mazăre, Elena Udrea, Elena Băsescu, Petre Roman şi Gabriel Oprea.

Cine este Marilena Murariu? S-a născut în 1954, la Iaşi. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu" din Bucureşti, secţia Pictură. Este expert acreditat de Ministerul Culturii şi Cultelor în domeniul Artă Plastică modernă şi contemporană românească.

Citește totul despre:

Comentarii