15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialElena Ceauşescu, dansatoare de cabaret şi fără lenjerie intimă

Elena Ceauşescu, dansatoare de cabaret şi fără lenjerie intimă

Elena Ceauşescu alias Marilyn Monroe în „Diamond’s are a girl’s best friend”, înconjurată de bărbaţi sau stând pe o masă într-un neglije negru şi cu o jartieră sexy.

Elena Ceauşescu dansând la bară, purtând un sutien şi având pe umeri un boa roz (şi nu ne referim la un animal, ci la acea eşarfă lungă din pene sau fulgi).

Poate cel mai scandalos mod în care ar putea fi prezentată Elena Ceauşescu este dansatoare de cabaret şi fără lenjerie intimă.

V-aţi gândit vreodată că o veţi vedea pe Elena Ceauşescu în astfel de ipostaze? Artistul Marilena Murariu şi-a închipuit-o astfel şi a avut expoziţia „Despre Elena în general” la Galeria Simeza din Bucureşti în perioada 11-24 mai.

Din tablouri nu lipsesc personaje de pe scena politică actuală, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Radu Mazăre, Elena Udrea, Elena Băsescu, Petre Roman şi Gabriel Oprea.

Cine este Marilena Murariu? S-a născut în 1954, la Iaşi. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, secţia Pictură. Este expert acreditat de Ministerul Culturii şi Cultelor în domeniul Artă Plastică modernă şi contemporană românească.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...
Ultima oră
Pe aceeași temă