Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fotografie cu Brâncuși și Polaire a fost vândută cu 14.000 de euro

O fotografie cu sculptorul Constantin Brâncuşi şi câinele său, Polaire, alături de un alt patruped, a fost vândută cu 14.000 de euro, la o licitație a unei colecții de avangardă organizată marți seara.

Share

Romania libera 0 comentarii

28.10.2020 - 22:46

Fotografia a fost realizată de Man Ray în 1890 la Paris. O altă fotografie realizată de Wayne Miller - "Main et maillet de Brancusi" a fost cumpărată la 4.500 de euro.

Cel mai bine vândut lot al sesiunii a fost o mandolină pictată de Victor Brauner, la 47.500 de euro.

Între loturile adjudecate la preţuri ridicate s-au mai numărat lucrările "Sirena" de Victor Brauner - la 25.000 de euro, "Ţărănci spălându-se" de Max Herman Maxy - la 18.000 de euro, personalităţi Tzara de Tristan Tzara - la 9.000 de euro, nouă litografii "Micul Prinţ" realizate de Antoine de Saint-Exupery - la 15.500 de euro. 

Comentarii