15.9 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeCulturăNoua carte de Marian Godină, Drum fără prioritate este disponibilă la BOOKZONE

Noua carte de Marian Godină, Drum fără prioritate este disponibilă la BOOKZONE

Au trecut șapte ani de la cartea fenomen scrisă de Marian Godină, Flash-uri din sens opus, iar astăzi avem vești bune pentru tine, mai exact o nouă carte: Drum fără prioritate, care este disponibilă la un preț special pe BOOKZONE. Marian Godină era deja cunoscut în mediul online la momentul lansării cărții, astfel că nu surprinde pe nimeni faptul că a decis să publice un alt titlu de excepție. În continuare, îți vom prezenta noua carte, nu înainte de a-ți aduce în atenție și câteva informații interesante despre Marian Godină.

Marian Godină s-a născut pe 7 septembrie 1986 și a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr în anul 2006. A lucrat ca polițist în Brigada Rutieră și a început să povestească pe Facebook întâmplări din viața sa de zi cu zi. Următorii săi virtuali abia așteptau postările din care aflau ce fac unii șoferi și întâmplări memorabile din trafic. Astfel, Marian Godină a reușit să schimbe imaginea pe care oamenii o aveau despre poliție în general și despre Poliția Rutieră în particular. Având în vedere succesul postărilor de pe rețelele de socializare, Marian Godină a lansat cartea Flash-uri din sens opus, în care povestește întâmplări din viața unui polițist la Brigada Rutieră, cu autoironie, personaje conturate savuros și situații din care toți putem avea de învățat.

Din anul 2017, Marian Godină a făcut o schimbare profesională și astfel acum activează în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Viața sa personală este una împlinită, fiind căsătorit și devenind tatăl unei fetițe de mai puțin de un an. Marian Godină a scris și alte cărți, iar una dintre ele se numește Pablo, the alpaca. Scrisoarea. Marian Godină și soția sa au cumpărat o alpacă pe care au numit-o Pablo și în stilul său caracteristic, nu puteau lipsi poveștile cu animăluțul care a devenit rapid cunoscut, având propria pagină de Facebook.

În ceea ce privește noua carte, Drum fara prioritate – Marian Godina, putem spune că este o colecție de povestiri de căutare a sensului. Vei descoperi atât povești din viața profesională a lui Marian Godină, cât și din cea personală. Autorul povestește multe întâmplări, inclusiv din copilărie, farse, pățanii alături de copii, cum a devenit persoană publică, despre primele autografe, ne prezintă și viața lui de familie și multe altele. Textele și cărțile scrise de Marian Godină, deși sunt presărate cu umor, sunt pline de învățături, așa că ar fi bine să tragi propriile concluzii din acestea. Noua carte te invită la un exercițiu de autocunoaștere și îți oferă prilejul de a-ți ascuți spiritul civic.

La BOOKZONE vei găsi toate cărțile scrise de Marian Godină: Flash-uri din sens opus, Pablo, the Alpaca. Scrisoarea, Pădurea, În misiune cu Marian și Drum fără prioritate. Cu siguranță după ce vei citi una dintre aceste cărți, vei dori să le citești și pe celelalte, având în vedere felul savuros în care scrie autorul, dar și învățămintele pe care le poți trage după ce vei citi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă