13.9 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Netflix a anunțat premiera celui de-al doilea sezon „Emily în Paris” | VIDEO

Spuneți bonjour unei alte runde de aventuri fastuoase și foarte chic la Paris!

După lansarea cu succes a primului sezon în toamna anului trecut, serialul Emily la Paris a fost reînnoit pentru un al doilea sezon în noiembrie 2020.

Când începe al doilea sezon „Emily în Paris”

Comedia romantică care o are în rolul principal pe Lily Collins se întoarce oficial pe 22 decembrie.

Vestea a fost dată de actorii serialului prin distribuirea trailer-ului oficial al celui de-al doilea sezon.

În timp ce serialul a fost nominalizat la două Globuri de Aur și două premii Emmy, a obținut, de asemenea, reacții controversate din partea spectatorilor.

„Oricât de descurajant este uneori să citești aceste lucruri, este și un cadou”, a spus Collins, în vârstă de 32 de ani, pentru Vogue Arabia despre critici. Ni se permite să ne îmbunătățim”.

Potrivit creatorului serialului Darren Star, cea de-a doua ieșire a emisiunii va fi „mai mult despre descoperirea profundă” a personajului interpretat de Collins și experiențele ei. El a mai spus că sezonul 2 „este de departe un sezon mai puternic” decât cel anterior.

Sezonul 2 Emily la Paris are premiera pe 22 decembrie pe Netflix.

Despre Emily in Paris Sezonul 2:

Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă.

Premiatul creator și showrunner, Darren Star, revine în fruntea celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, EMILY IN PARIS, care a devenit cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020. Producătoarea și vedeta Lily Collins își repetă rolul de Emily Cooper, alături de cei cu care ne-am obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

·        Episoade: 10 episoade x 30 min

·        Creator / Producător Executiv / Scenarist: Darren Star

·        Producători Executivi: Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming

·        Producători: Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey, Jake Fuller

·        Cu: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau) Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert)

·        Dar și cu: Kate Walsh (Madeline), Jeremy O. Harris (Gregory Elliott Dupree), Arnaud Binard (Laurent G), Lucien Laviscount (Alfie)

Ultima oră
Pe aceeași temă