Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

NASA Space Apps Challenge va avea loc online în acest an

Elevi, studenţi, programatori, oameni de ştiinţă, profesori, tehnologi, artişti, designeri, ingineri, creatori de conţinut sau antreprenori pot participa la NASA Space Apps Challenge.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2020 - 23:24

Aceasta este una dintre cele mai mari manifestări de tip hackathon la nivel mondial, care va avea loc în perioada 2 - 4 octombrie.

Evenimentul este gratuit şi deschis publicului, în limita a 100 de participanţi. Participanţii, în echipe de două  - șase persoane, îşi pot alege o problemă pe care doresc să o rezolve în funcţie de domeniu, gradul de dificultate şi interese. Echipa va prezenta soluţia unui juriu de experţi, iar cele mai bune soluţii vor putea intra în competiţia la nivel global. Competiţia se adresează unui public cu nivel de experienţă variat şi din diverse domenii.

Evenimentul este susţinut de Agenţia Spaţială Română și urmează să aibă loc online de această dată, potrivit unui comunicat al ROSA.

Din cauza restricţiilor impuse de epidemia de COVID-19 şi pentru a proteja siguranţa şi sănătatea comunităţii, evenimentul va avea loc complet online, precizează sursa citată.

Tema acestui an este "Take Action" - un îndemn la acţiune şi o reamintire a faptului că oricine poate contribui decisiv, chiar şi din confortul şi siguranţa propriei locuinţe. 

Citește totul despre:

#nasa #competitie #hackaton

Comentarii