Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Naistul Nicolae Voiculeț cântă Hora Unirii în Gara de Nord. În horă se prinde Ilie Năstase

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA marchează ziua de 24 Ianuarie și împlinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române prin manifestări organizate în gările Iași și București Nord.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 24.01.2018 - 11:41

În Sala Mare a Gării Iaşi se va desfășura, începând cu ora 12,15, programul artistic „Hai să dăm mână cu mână” susținut de copiii Clubului CFR Râpa Galbenă și de membrii Cenaclului Literar George Topârceanu. La finalul manifestărilor, cei prezenţi se vor prinde în Hora Unirii din fața Gării Iași.

De la ora 18,30, Gara de Nord din București găzduiește evenimentul Ai libertatea să te prinzi în Hora Unirii, în cadrul căruia celebrul naist Nicolae Voiculeț va interpreta pentru români Hora Unirii. Călătorii prezenți în gară vor fi invitați să cânte și să se prindă în Hora Unirii, alături de fostul tenismen Ilie Năstase și de prezentatoarea TV Mirela Boureanu Vaida.

De asemenea, în difuzoarele din gările București Nord, Ploieşti Sud, Buzău, Focşani, Tecuci, Bârlad, Vaslui, Bârnova și Iaşi imnul Hora Unirii va anunța sosirea în fiecare stație a Trenului Unirii.

Comentarii

loading...