Muzeul Antipa recomandă norme speciale de securitate biologică

Muzeul Antipa din București consideră necesară aprobarea unor norme generale de securitate biologică, înainte ca muzeele să permită din nou accesul publicului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.05.2020 - 14:40

Muzeul Antipa din București nu se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020, deși Guvernul a permis acest lucru din momentul în care încetează starea de urgență în România.

"Vă anunțăm că Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituției va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător și dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajați și vizitatori, deopotrivă!

Din acest motiv și din grijă pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor noștri, așteptăm normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate de organismele abilitate, le vom implementa și apoi vă vom aștepta cu inimile deschise să ne vizitați", a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Până ce va fi posibil accesul vizitatorilor, Muzeul Antipa recomandă publicului să acceseze pagina de Facebook și contul de Instagram ale acestei insituții.

Comentarii