22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăCulturăMulți artiști consacraţi vor fi prezenți pe scena Festivalului de Carte și...

Mulți artiști consacraţi vor fi prezenți pe scena Festivalului de Carte și Muzică Libris

Festivalul de Carte și Muzică Libris este o manifestare culturală și artistică ce atrage la fiecare ediție zeci de mii de vizitatori care au ocazia să participe la concerte cu artiști de muzică folk sau pop–rock, lansări de carte și întâlniri cu scriitori, spectacole dedicate muzicii și dansurilor tradiționale românești precum și expoziții tematice.

Programul festivalului mai include lansări de carte și albume muzicale, filme, spectacole extraordinare dedicate Centenarului Marii Uniri: “România 100 – Suflet românesc” cu Claudia Motea, Dana și Liviu Pancu; lansare DVD “Iubire seculară de roman”, regia Alecu Croitoru; lansare volumul “Nihil obstad. Elemente pentru o teorie a națiunii și naționalismul” de Dan Dungaciu.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului în acest an și vor susține concerte se afla: Vama cu Tudor Chirilă, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Magda Pușkaș, Mircea Rusu, Silvan Stâncel și mulți alții.

În cadrul Festivalului organizat de  Asociația Libris Cultural va fi amenajată Aleea Cărții, unde brașovenii și turiștii ce vizitează Piața Sfatului pot descoperi producții muzicale și cărți ale editurilor din țară și străinătate. 

Despre Festivalul de Carte și Muzică Libris

Festivalul de Carte și Muzică Libris este organizat de Asociația Libris Cultural, cu finanțare din bugetul Municipiului Brașov și sponsorizat de librăria online Libris.ro.

Festivalul de Carte și Muzică Libris, ediția a șaptea, este o manifestare culturală care reunește, în aer liber, în atmosfera istorică din Piața Sfatului Brașov, cele mai importante edituri și case de discuri din țară, pe o alee plină de imaginație și cântec.

Festivalul se adresează brașovenilor și turiștilor prezenți în Piața Sfatului din Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului, mai ales în sezon estival și pol de concentrare a capitalului simbolic ca centru vechi al orașului. Astfel, Festivalul a devenit una dintre cele mai populare manifestări cultural-artistice ale orașului, fiind mereu prezenți zeci de mii de vizitatori.

Odată cu Festivalul de Carte și Muzică, Aleea Cărții din Piața Sfatului a devenit in luna iulie cel mai îndrăgit și mai căutat loc de promenadă din centrul vechi, prin deschiderea culturală variată pe care a oferit-o prin lansări, întâlniri cu scriitori și interpreți, seri magice, cu recitaluri memorabile și o suită folclorică de excepție.

Mai multe informaţii pe: http://libriscultural.ro/project/festivalul-de-carte-si-muzica-ed-7/

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...
Ultima oră
Pe aceeași temă