Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oprah, cea mai bogată femeie de la Hollywood

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, graţie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care îl ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 14:37

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, graţie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care îl conduce, informează Mediafax.

În acest clasament realizat de revista Forbes, Oprah Winfrey, în vârstă de 56 de ani, a devansat alte femei celebre de la Hollywood, precum Beyonce Knowles, Britney Spears, Lady Gaga şi Madonna, graţie veniturilor generate de imperiul media pe care îl conduce, din care fac parte o televiziune, dar şi o revistă.

Poziţia a doua a fost ocupată de cântăreaţa Beyonce Knowles, care a câştigat 89 de milioane de dolari în 2010, iar podiumul a fost completat de cântăreaţa Britney Spears, cu venituri de 65 de milioane de dolari.

Lady Gaga a ocupat poziţia a patra, cu venituri de 64 de milioane de dolari, iar Madonna s-a clasat pe locul al cincilea, cu venituri de 59,9 milioane de dolari.

Sandra Bullock, singura actriţă din Top 10, a ocupat locul al şaselea, cu venituri de 59,2 milioane de dolari, iar poziţiile următoare au fost ocupate, în ordine, de realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari), cântăreţele Miley Cyrus (48 milioane de dolari) şi Taylor Swift (46 milioane de dolari) şi de judecătoarea Judith Sheindlin, prezentatoarea show-ului "Judge Judy" (46 milioane de dolari).

La începutul anului, Oprah Winfrey s-a situat în fruntea unui alt top realizat de revista Forbes - al prezentatorilor de televiziune cu cele mari venituri -, graţie emisiunii sale "Oprah Winfrey Show", care i-a adus venituri de 315 milioane de dolari, depăşindu-i de departe pe ceilalţi prezentatori şi moderatori prezenţi în Top 5 - David Letterman, Jay Leno, Conan O'Brian.


Clasamentul complet Forbes:

1. Oprah Winfrey: 324 de milioane de dolari

2. Beyonce Knowles: 89 de milioane de dolari

3. Britney Spears: 65 de milioane de dolari

4. Lady Gaga: 64 de milioane de dolari

5. Madonna: 59.9 de milioane de dolari

6. Sandra Bullock: 59.2 de milioane de dolari

7. Ellen DeGeneres: 56 de milioane de dolari

8. Miley Cyrus: 48 de milioane de dolari

9. Taylor Swift: 46 de milioane de dolari

10. Judge Judy: 46 de milioane de dolari

 

Citește totul despre:

Comentarii