4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLady Gaga s-a transformat în bărbat

Lady Gaga s-a transformat în bărbat

Cea mai mediatizată cântăreaţă pop a momentului, americanca Lady Gaga, a devenit bărbat pentru o zi, cu scopul de a-şi promova noul single “You and I”, relatează NewsIn.

Vedeta şi-a creat astfel un alter-ego de sex masculin, într-o şedinţă foto în care şi-a ascuns trăsăturile feminine. Fotografiile de promovare o înfăţişează pe Lady Gaga purtând un costum bărbătesc în timp ce fumează o ţigară.

Latura masculină a excentricei artiste are şi un nume, Jo Calderone.

“Nu vei găsi niciodată ce vrei în dragoste, dacă nu te iubeşti pe tine”, le-a explicat cântăreaţa fanilor, anunţând totodată că videoclipul noii piese va fi lansat spre sfârşitul lunii august.

Aceasta nu este pentru prima dată când vedeta pop îşi explorează latura masculină. Lady Gaga a mai pozat în “rolul” de bărbat pentru o revistă japoneză dedicată bărbaţilor.

“You and I” este cel de-al patrulea single extras de pe noul album semnat Lady Gaga – “Born This Way”, care s-a vândut deja în peste cinci milioane de exemplare în două luni de la lansare.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă