15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKim Kardashian s-a căsătorit

Kim Kardashian s-a căsătorit

Kim Kardashian s-a căsătorit, sâmbătă, cu Kris Humphries, vedetă a baschetului american, la petrecerea de nuntă fiiind invitate celebrităţi precum Eva Longoria, Lindsay Lohan şi Avril Lavigne, informează Mediafax.

Rochia de mireasă a lui Kim Kardashian, în vârstă de 30 de ani, a fost semnată de designerul Vera Wang, pantofii au fost creaţi de Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz.

La rândul său, mirele, în vârstă de 26 de ani, a purtat un frac alb semnat Ermenegildo Zegna.

Domnişoarele de onoare, Kendall şi Kylie Jenner – surorile lui Kim Kardashian – şi Kaela – sora lui Kris Humphries -, au avut ţinute inspirate de rochia purtată de Pippa Middleton la nunta surorii ei, Kate Middleton, cu prinţul William al Marii Britanii.

La petrecerea de nuntă, care a avut 440 de invitaţi, au luat parte şi surorile lui Kim Kardashian, Kourtney, în vârstă de 32 de ani, şi Khloe, de 27 de ani, dar şi vedete precum Demi Lovato, Babyface, Vera Wang, Mario Lopez, Mark Ballas, Ciara, Carmelo Anthony, Eduardo Cruz, Ryan Seacrest, Melanie Brown, Serena Williams şi Kathie Lee Gifford.

Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Cele mai citite

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă