7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJulianne Moore susţine cuplurile gay în faţa lui Berlusconi

Julianne Moore susţine cuplurile gay în faţa lui Berlusconi

Actriţa americană Julianne Moore, aflată la Roma, ia  apărarea cuplurilor gay răspunzându-i acid premierului italian Silvio Berlusconi. Acesta a afirmat zilele trecute că “e mai bine să îţi placă fetele frumoase decât să fii gay”.

Actriţa americană, cunoscută drept o susţinătoare a căsătoriilor gay, a replicat că este “o declaraţie regretabilă, arhaică şi idioată”.

Julianne Moore a discutat cu presa la premiera filmului “The Kids Are All Right”, ce a avut loc ieri, la Festivalul Internaţional de Film de la Roma. În film, Julianne Moore şi Annette Bening formează un cuplu de lesbiene ce îşi creşte copiii adolescenţi.

“Să sugerezi sau să afirmi că nu e în regulă să fii homosexual… e jenant. Mai ales când anumite persoane continuă să spună astfel de neadevăruri”, a mai precizat actriţa americană.

 Julianne Moore a mai adăugat că este nevoie de doi părinţi iubitori pentru creşterea copiiilor, nu contează că sunt doi taţi, două mame sau părinţi de sexe diferite.

Actriţa a mai subliniat faptul că este de datoria unui părinte, fie el de gen masculin sau feminin, să se ocupe de copilul său şi să-l formeze ca adult.
Julianne Moore a primit în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Roma un premiu pentru întreaga carieră. Festivalul durează până vineri.
Pelicula “The Kids Are All Right”, regizată de Lisa Cholodenko, a fost prezentată în acest an la Festivalul de Film de la Berlin.

Tema cuplurilor gay care au copii a mai fost tratată şi în serialul “Des parents pas comme les autres”, lansat în 2001, în Franţa, în regia lui Laurence Katrian.

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă