Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulia Vântur a vorbit despre relaţia cu Salman Khan. Vezi ce spune despre căsătorie

Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relaţia ei cu faimosul actor Salman Khan. După o absenţă de câteva luni şi după ce presa a scris că frumoasa prezentatoare se mărită, blonda a intrat într-o legătură ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2013 - 21:08

Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relaţia ei cu faimosul actor Salman Khan. După o absenţă de câteva luni şi după ce presa a scris că frumoasa prezentatoare se mărită, blonda a intrat într-o legătură telefonică cu Măruţă şi a mărturisit că totul este doar o prietenie.

"Presa a speculat foarte multe, am aflat şi eu ulterior. Oamenii au inventat foarte mult. L-am cunoscut pe Salman Khan într-o vacanţă, eram împreună cu Marius. Am păstrat legătura aşa cum păstrez legătura cu mulţi prieteni de-ai mei din lume, nu e nimic extraordinar. E un om foarte apreciat la el în ţară. Vreau să anunţ că nu m-am căsătorit şi nici nu mă căsătoresc. Nu este vorba de aşa ceva. Nu am o relaţie cu acest om, decât de prietenie. Liniştiţi-vă şi nu mai scrieţi tot felul de titluri", a declarat Iulia Vântur într-un interviu telefonic acordat emisiunii Happy Hour, citat de RTV.net.

Iulia Vântur a dispărut de pe radar de când ziariştii indieni au publicat ştirea de senzaţie că se iubeşte în secret cu a lor vedetă şarmantul actor Salman Khan. Şi-a luat concediu de odihnă, dar, ca şi cum nu i-ar fost suficiente cele 20 de zile pentru a se lămuri cum stau lucrurile cu Salman, le-a cerut şefilor săi încă o pauză de două luni, fără plată. Toate acestea au expirat, însă ştirista tot n-a ajuns la serviciu.

 


 

Citește totul despre:

Comentarii