Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Vezi cum au ajuns Ilie Năstase, Cristian Poteraş şi soţia ambasadorului SUA să vândă hamburgeri la McDonalds

Clienţii localului McDonalds din Piaţa Romană au avut vineri plăcerea de a-şi comande meniurile de la personalităţi de renume. Vedetele nu încercau să-şi suplimenteze veniturile cu un job part time, ci au fost invitaţi să ...

Share

Andrei Dumitru 0 comentarii

18.11.2011 - 14:30
Clienţii localului McDonalds din Piaţa Romană au avut vineri plăcerea de a-şi comande meniurile de la personalităţi de renume. Vedetele nu încercau să-şi suplimenteze veniturile cu un job part time, ci au fost invitaţi să participe la campania "McHappy Day".

McHappy Day este iniţiativa Fundaţiei pentru copii Ronald McDonalds de a proteja copii aflaţi în dificultate. Anul acesta, Fundaţia doreşte să înfiinţeze o secţie de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş. În perioada 14-20 noiembrie, McDonald's donează 1 leu din valoarea fiecărui meniu Happy Meal vândut pentru susţinerea cauzei McHappy Day.

"Do you want fries with that?"

Vedetele s-au echipat cu şorţuleţ şi chipiu şi, asistaţi de membri ai personalului, au servit clienţii localului. Libby Gitenstein, soţia ambasadorului american la Bucureşti Mark Gitenstein, a fost printre primele personalităţi care au sosit să sprijine campania. Doamna Gitenstein a vorbit cu clienţii în limba engleză şi a jucat rolul de casieriţă timp de jumătate de oră.

Cot la cot cu ea lucra cu spor actriţa serialului "Pariu cu viaţa" Diana Dumitrescu, care a şi gustat din cartofii unui client. Andreea Pătraşcu, soţia lui Cabral, a ajutat şi ea la servirea clienţilor.

Primarul sectorului 6 Cristian Poteraş era prezent, alături de soţia sa. Edilul şi-a părăsit teritoriul pentru a susţine cauza McHappyDay.

Vali Crăciunescu şi-a lăsat acordeonul acasă şi a bătut comenzile gurmanzilor în casa de marcat. Acesta şi-a făcut clienţii să râdă şi i-a convins să contribuie la campanie. Cântăreţele Anca Ţurcaşiu şi Oana Sârbu şi-au oferit şi ele serviciile şi au semnat autografe pentru curioşi, din spatele caselor de marcat.

Dana Săvuică s-a ospătat înainte să treacă la treabă şi a apreciat jucările oferite cu meniurile Happy Meal.

Lucian Mândruţă şi bebeluşa Oana Ioniţă au părăsit platourile televiziune, la cererea publicului. Vedetele au împachetat cu măiestrie hamburgeri şi cartofi prăjiţi şi chiar au şi gustat din meniurile localului.

Serva lui Năstase

Prezenţa tenismenului Ilie Năstase a strâns cel mai mare număr de clienţi. El a semnat autografe şi a luat comenzile doritorilor cu ochelarii de soare pe faţă. Năstase a stat în spatele casei de marcat aproape o oră, timp în care şi-a făcut apariţia şi fosta lui soţie, Amalia Năstase.

Toate personalităţile au fost întâmpinate de Daniel Boaje, directorul McDonalds România.

Citește totul despre:

Comentarii