10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDivorţul Vanessa Paradis - Johnny Depp. Separare amiabilă şi o avere de...

Divorţul Vanessa Paradis – Johnny Depp. Separare amiabilă şi o avere de 300 milioane dolari

Iubiţii cei mai calmi din galaxia celebrităţilor, Vanessa Paradis şi Johnny Depp, care nu au simţit niciodată nevoia să se căsătorească, au decis să se separe după o relaţie de 14 ani. Pe cât de discret se poate face la Hollywood, amiabil şi să rămână prieteni. Încă de la început, ei au fugit de paparazzi, au făcut tot posibilul să nu fie niciodată fotografiaţi împreună în locuinţa lor, doar pe covorul roşu, mereu cu o aparenţă de dinamism în ţinută. Nici vorbă să se afişeze cu cei doi copii ai lor – Lily Rose (13 ani) şi John Christopher (10 ani), apăraţi de Vanessa aşa cum face o cloşcă cu puii. Ei atacau presa pentru orice fotografie „furată” şi au păstrat o viaţă de familie clasică şi plină de sens.

Cei doi îşi împărţeau viaţa între Los Angeles, unde Johnny Depp deţine o reşedinţă – şi vila lor provensală din Plan-de-la-Tour, pe colinele din Var, unde actorul „adora să asculte greierii, să cultive legume şi să bea un bun Bordeaux”. Naşterea copiilor l-a metamorfozat, nimic nu îi făcea mai multă plăcere decât să îi vadă crescând, îşi alegea filmele viitoare în funcţie de gusturile lor. La fiecare interviu, cuplul afişa o iubire perfectă, care compensa discreţia lor vizuală. „Suntem complementari, recunoaştea Johnyy. Eu încarnez poetul, tipul cu capul în nori, ea, femeia raţională (…) Franţa mi-a dăruit totul, o familie minunată, dar şi un echilibru care îmi lipsea enorm”. La rândul ei, Vanessa recunoştea că împărtăşeau două valori esenţiale – încredere şi respect. Se pare că nu a fost suficient.

O avere de 300 milioane dolari

În timp ce separarea cuplului Vanessa-Johnny, considerat cel mai glamour la Hollywood a devenit oficială, problema împărţirii patrimoniului lor rămâne încă în discuţie.

Cei doi au acumulat a mică avere în cei 14 ani de viaţă comună, deţinând în prezent un imperiu imobiliar care cuprinde proprietăţi în Franţa. Aici, familia deţine o casă la Meudon, în Hauts-de-Seine, în rgiunea pariziană şi o vilă în sud, într-o localitate aflată la 20 km de Saint-Tropez. Mai dispun de alte case la Los Angeles, una în Hawaii, un conac în Marea Britanie, o vastă proprietate în Italia, în zona Venetto, evaluată la peste 10 milioane euro. Listei i se adaugă o insulă în bahamas şi un uriaş yaht de peste 50 m lungime. Potrivit Daily Mail, în total, averea cuplului ar fi evaluată la 300 milioane dolari.

Această avere s-a realizat cu ajutorul veniturilor provenite din filmele celor două staruri şi în special pe cele primite de Johnny Depp pentru rolul lui Jack Sparow în seria Piraţii din Caraibe, estimate la peste 200 milioane dolari. Vanessa Paradis recunoaşte că îşi datorează celebritatea mai mult datorită relaţiei cu Johnny Depp decât celor zece filme în care a jucat. În 2010, ea a câştigat peste 700.000 euro pentru filmul „L’Arnacoeur”. Ambasadoare a casei Channel şi a mărcii italiene Miu Miu, între altele, ea a încasat sume importante penstru spoturi publicitare. 600.000 euro pentru publicitatea parfumului Coco al firmei Channel.

Rămâne de văzut dacă separarea „amiabilă”, anunţată de agentul actorului, va fi la fel şi în ce priveşte partea financiară. Cele două staruri, chiar dacă nu sunt căsătorite, au doi copii în comun şi separarea nu se anunţă chiar simplă.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă