Cel mai bogat român divorţează. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro

Cel mai bogat român, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a împăcat cu Domniţa Niculae, cei doi continuând procedurile de divorţ, miza fiind jumătate din averea estimată la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimărilor ...

Share

Raluca Filipescu 0 comentarii

30.10.2013 - 22:27

Cel mai bogat român, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a împăcat cu Domniţa Niculae, cei doi continuând procedurile de divorţ, miza fiind jumătate din averea estimată la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Forbes.

Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a intentat divorţul faţă de soţia sa în 6 noiembrie 2012, iar în 17 mai 2013, soţia miliardarului a intentat acţiune pentru partaj.

La termenul din 18 septembrie, magistraţii le-au cerut soţilor Niculae să găsească un mod de a se împăca până la următorul termen, stabilit pentru sfârşitul lunii octombrie. În acest context, avocaţii celor doi au susţinut că vor face toate diligenţele pentru ca oamenii pe care-i apără să reuşească să încheie o tranzacţie, pentru ca anumite aspecte din negocierea celor doi să nu fie făcute publice, însă nu s-au împăcat până la termenul de miercuri.

 Citește totul despre:

Comentarii

loading...