Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Micul Print - o întâmplare

Micul Prinț - o întâmplare

Înscriere copii la workshop-ul interactiv „MICUL PRINȚ - O ÎNTÂMPLARE”, ediția a III-a

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2018 - 16:43

Spectacol – experiment performativ cu marionete virtuale

 

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită să vă înscrieți copiii la Spectacolul– experiment performativ cu marionete virtuale, „Micul Prinț – o întâmplare”,  dedicat copiilor cu vârsta de peste 8 ani 

 

 

· Tarif: 300 lei

· Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile (10 locuri)

· Perioada de desfășurare: 25 – 30 iunie 2018, prezența obligatorie, zilnic, între orele 16:00-19:00

· Atelier susținut de: Mona Toncu, Raluca Rădulescu și Ioan Păduraru

· Categorie de vârstă: 8+

 

Povestea binecunoscută a Micului Print este transpusă și adaptată într-o manieră inovativă, direct din mâinile copiilor, ce devin actori și mânuitori. Workshop-ul aduce împreună noul și tradiționalul, lemnul față în față cu tehnologia. Copiii vor participa timp de 5 zile la o serie de ateliere de familiarizare în lucrul cu marioneta și îi vor da viață prin senzori ce vor permite accesul in lumea 3D, în ultima zi susținând un spectacol. Micul Prinț împreună cu prietenii săi vor trece din plan real în plan virtual chiar sub mâinile micilor mânuitori și sub ochii spectatorilor, toate acestea în timp real.

 

Workshop-ul interactiv se desfășoară în cadrul Festivalul Internațional de teatru dedicat copilului și întregii familii "TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL", ediția a VII-a, organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică şi face parte din proiectul „Stagiunea de Vară”, aflat sub motto-ul „Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!”

 

 

Comentarii

loading...