Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mazurka, un nou spectacol în regia lui Alexander Hausvater

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță un nou spectacol, Mazurka, text și regie Alexander Hausvater.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.02.2019 - 12:01

Luni, 25 februarie, în sala „Iosif Naghiu” a Teatrului Dramaturgilor Români va avea loc un spectacol emoționant, Mazurka, o odisee în mitul lui Chopin: Geniul muzical și Omul Chopin.


Spectacolul nu este unul biografic, ci mai degrabă o încercare de a devia de la realitatea absolută la cea spirituală. Discrepanța dintre creația muzicală și experiența umană este tragică și comică în același timp. Realizat sub cheia replicii „Toți iubesc muzica, dar nu și omul”, spectacolul îl aduce în prim plan pe Omul Chopin (interpretat de Lari Giorgescu) incapabil să iubească sau să mențină relațiile cu oamenii importanți din viața lui (interpretați de Antoaneta Cojocaru și Gavril Pătru). Scenografia este semnată de Viorica Petrovici, muzica îi aparține lui Cári Tibor, light design-ul este creat de Lucian Moga, iar conceptul video de Constantin Șimon și Andrei Ștefan Florea.


Cel mai nou teatru bucureștean, Teatrul Dramaturgilor Români este prezent pentru prima dată la Gala Premiilor UNITER, ediția a XXVII-a, odată cu nominalizarea Blancăi Doba în secțiunea „debut” pentru rolul Teo din spectacolul ”Fata Morgana”, de Dumitru Solomon, direcția de scenă Victor Ioan Frunză.

Comentarii

loading...