13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăCulturăLa inceput de an, daruieste-i unui prieten cartile ,,Conversatii cu Dumnezeu”!

La inceput de an, daruieste-i unui prieten cartile ,,Conversatii cu Dumnezeu”!

Este bine sa iti planifici din timp vacantele, sa iti faci un buget estimativ si sa iti stabilesti prioritatile. Organizarea este cea mai simpla metoda de a nu intra in panica si de a nu lasa totul pe ultima suta de metri. Astfel, in unele cazuri vei reusi chiar sa faci si economii, mai ales daca vorbim despre vacante rezervate din timp, haine si diferite electroice achizitionate in perioadele de reduceri.

Insa, inceputul de an este si momentul ideal pentru pasionatii de lectura. Mai mult ca sigur si tu te afli printre ei si iti place sa visezi cu ochii deschisi la titlurile ce vor aparea anul acesta. In luna ianuarie iti stabilesti numarul de carti pe care vrei sa il citesti si de asemenea si care sunt acestea (in cazul in care stii deja). Totodata este si momentul perfect pentru a-ti indemna prietenii sa citeasca, daca nu le face placere.

Cititul este cu adevarat o activitate placuta, relaxanta si de pe urma careia ramai cu multe informatii interesante. Sunt mii, poate chiar sute de mii de persoane care si-au ales sau si-au schimbat meseria dupa ce au citit o carte si si-au dat seama ca ar vrea sa devina medici, avocati, criminalisti, poate chiar si-au descoperit talentul la scris si asa mai departe. De asemenea, multe persoane si-au schimbat modul de a gandi si stilul de viata dupa ce au citit anumite carti. Nu trebuie sa fie neaparat carti de dezvoltare personala. Chiar si cand vine vorba despre carti de beletristica, sunt suficiente exemple de titluri care au schimbat viata oamenilor.

Insa, daca ai un prieten care isi pune tot felul de intrebari existentiale, daca vrea sa isi schimbe stilul de viata dar nu stie de unde sa inceapa sau daca pur si simplu vrea sa isi gaseasca o cale in viata, cel mai bine ar fi sa ii daruiesti seria literara Conversatii cu Dumnezeu de pe librex.ro. Aceste carti au schimbat viata a milioane de persoane si nu este vorba doar despre religie si credinta.

Sunt carti care raspund multor intrebari pe care oamenii si le-au pus de-a lungul vietii. De asemenea, aceste carti au ajutat oamenii sa aiba alta viziune asupra vietii si asupra celor din jur. Astfel, multi oameni s-au adus aminte ca pentru a vedea schimbare in jurul lor, trebuie in primul rand sa se schimbe ei insisi. Sa devina mai buni, sa isi acorde mai mult timp, sa ia initiativa si abia apoi sa observe cum persoanele care ii inconjoara se schimba si ele.

Acesta serie literara a schimbat in bine viata a milioane de oameni. Asa ca daca ai prieteni, cunostinte sau rude aflate intr-un moment dificil in viata, fa-le o bucurie si daruieste-le aceste carti. Iti garantam ca se vor bucura si ca pe masura ce vor inainta cu lectura, se vor simti mult mai bine! Sau poate chiar tu ai nevoie sa citesti aceasta serie literara, deoarece te afli intr-o perioada nu tocmai placuta a vietii.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă