13.4 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Fusion Arts Expo 2019: Peste 100 lucrari de arta, concerte, sesiuni de live painting, culoare

Arts After Work- Meet & Greet (10 mai) a fost dedicat conectarii arhitectilor si designerilor Studio Insign si Noblesse Interior cu cei 65 artisti selectionati la editia din acest an, obiectivul evenimentului fiind o dezbatere libera despre cum se pot implementa lucrarile de arta in proiectele de design interior. In cadrul aceluiasi eveniment, artistilor li s-a prezentat directia in care va evolua proiectul Fusion Arts si anume Agentia de Arta Fusion Arts.

“Am fost profund entuziasmata de pasiunea si energia artistilor pe care i-am cunoscut, de viziunea si inspiratia lor. Din artistii prezenti, am selectionat aproximativ 40 de artisti din cei inscrisi in expozitie pe care ii vom promova si cu care vom colabora prin proiecte de design interior, targuri, expozitii si evenimente speciale. Prin colaborarea cu ei ne dorim ca proiectele noastre de design interior sa aduca clientilor nostri un plus valoare si autenticitate atat in proiectele rezidentiale cat si in cele publice.“-Loredana Preda, CEO & Founder Noblesse Group International

Fusion Arts Garden Party (11 mai) a reunit iubitorii de arta, indiferent de varsta, sa ia parte la experiente artistice pregatite de organizatori: concert Light Quartet, concert la handpan Balasa Percussion, concert Luciana Stefan, sesiuni de live painting sustinute de Sebastian Iacob, Lavinia Falcan si Dragos Preutesei. Astfel, gradina palatului s-a transformat intr-un spectacol vibrant cu ritmuri tribale si culoare.

Ultima oră
Pe aceeași temă