Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Finalele Esport -Southeast Europe Championship

În weekendul 27-28 ianuarie, iubitorii de jocuri online sunt așteptați la Romexpo, unde are loc evenimentul central din cadrul Bucharest Gaming Week, ce aduce împreună pasionații de eSports, gamerii dedicați și cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România.

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 18:47

Atracțiile principale sunt finalele Esport (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends.

În cadrul evenimentului principal, la Romexpo, vor fi organizate două puncte de interes, unul de esports, unde se vor desfășura finalele turneelor, și cel de-al doilea, de entertainment, unde comunitatea de gaming va putea interacționa cu youtuberi cunoscuți precum Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu, Ale-xandru “Colo” Bălan, Ihatepink și câțiva invitați surpriză.

Vizitatorii se vor putea bucura de o multitudine de activități și competiții ce vor avea ca punct central unele dintre cele mai po-pulare jocuri, printre care CS:GO, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battleground, FIFA 18, Gran Turismo Sport, Guitar Hero și multe altele. Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, Bucharest Ga-ming Week oferă în cadrul evenimentului central experiențe cât mai variate gamerilor de toate vârstele: turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri.

 


Cele mai bune echipe de gameri

 


De asemenea, Bucharest Gaming Week înseamnă și întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în Virtual Reality (VR) și mobile games, competiții ale partene-rilor care scriu istoria gaming-ului și multe altele. Evenimentul va aduna cele mai bune echipe de sport electronic din regiune, dar și companii de IT și studiouri de jocuri video care își desfășoară activitățile specifice în București.

Bucharest Gaming Week, organizat de ARCUB, se desfășoară în perioada 23-28 ianuarie. 

Citește totul despre:

#jocuri #lazi

Comentarii

loading...