Festivalul Internațional de Film Experimental, pentru prima dată prezentat online

Evenimentul ajuns la a zecea ediție va fi prezentat în galerii de artă și online de marți și până sâmbătă. Proiecțiile vor fi active pe platforma de streaming 48 ore de la momentul debutului.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2020 - 12:01

Festivalul Internațional de Film Experimental, intitulat „A Brave New World”, prezintă începând de marți cele mai curajoase experimente cinematografice ale anului, inclusiv o colecție de filme ce va rula în cadrul unor expoziții audiovizuale găzduite de Rezidența BRD Scena9, Diptych Art Space, Pavilion 32 – Goethe Institut și Anca Poterașu Gallery.

Subiectele arzătoare ale societății contemporane sunt teme ale producțiilor prezentate în ediția 2020 a Festivalului, prezentate live pe pagina de Facebook și pe YouTube, ocazii în care spectatorii vor intra în legătură directă cu regizorii filmelor, cu jurnaliștii și specialiștii invitați la eveniment.

Biletele și abonamentele sunt disponibile pe platforma de streaming a festivalului. Evenimentele pot fi urmărite de oriunde din România și vor rămâne active pentru 48 de ore de la momentul debutului.

Comentarii